Over ons

Experience your data anytime, anyplace, on any device

 

FourData helpt organisaties meer waarde uit beschikbare data te halen. Dit doen wij door een sterk fundament te bouwen voor uw informatievoorziening. Wij hechten veel waarde aan het opbouwen van langdurige samenwerkingen waarin de doelstellingen van onze klanten voorop staan.

FourData levert waarde bij onze klanten door inzicht te creëren in bedrijfsprocessen. Wij helpen organisaties efficiënter en effectiever te werken waardoor bedrijfsprocessen op een hoger niveau worden getild. Onze wil om te winnen vertaalt zich in een passende oplossing voor iedere bedrijfssituatie.

Sneller inspelen op marktontwikkelingen, productiviteit verbeteren, hogere omzet realiseren en data veiligheid verhogen? FourData creëert volledige Business Intelligence (BI) en Analytics omgevingen door de krachtige datawarehouse automatisering van TimeXtender te combineren met gebruiksvriendelijke datavisualisaties van Microsoft Power BI. Waar jouw organisatie ook staat of naartoe wil, er is altijd een passende BI en Analytics oplossing voor jouw situatie.

Missie:
FourData helpt organisaties meer waarde uit beschikbare data te halen.

Visie:
Passende, goed werkende en innoverende oplossingen bieden waarmee elke organisatie data gedreven beslissingen kan nemen.

Wij werken volgens onze STEK waarden:
Samenwerken
Transparantie
Eerlijkheid
Kennis

04-JVH-Fourdata-Website-ontwerp-Over-ons

Meer weten over hoe we je helpen?